A nap fájlkiterjesztése: .jc

crc fájl kiterjesztés

Crc ellenőrző fájl, Ideiglenes fájl, JPEG Sheriff ellenőrző fájl

Kategória: Adat
Ismertető: Total Commander által használt fájl. A CRC fájl, a többrészre darabolt állományok épségének ellenőrzésére használatos.
A Total Commander egy ingyenesen használható fájlkezelő program, amely Windows 95/98/ME/NT/2000/XP, és Windows 3.1 operációs rendszereken fut.
A Fájl menü \"Fájldarabolás\" funkciójával nagyméretű állományokat lehet kisebb részekre vágni, amit később újra össze lehet illeszteni. Így lehetővé válik nagy fájlok mozgatása két gép között, vagy emailben. A darabolás művelete közben keletkezik a CRC fájl, ami adatokat tartalmaz az eredeti fájlról, aminek meg kell egyeznie az összeillesztés után kapott fájl adatával, így ellenőrizve azt, hogy az újból összeillesztett fájlok valóban bitről-bitre megegyeznek a szétdarabolt fájllal.
Kategória: Adat
Ismertető: Pro/ENGINEER program által használt ideiglenes fájl. Az ideiglenes fájlokat különféle programok hozzák létre, legfőképp akkor, amikor nincs elegendő memória bizonyos feladat elvégzésére.
A Pro/ENGINEER egy szabvány a 3 dimenziós tervezésben.
Kategória: Adat
Ismertető: JPEG Sheriff program által használt ellenőrző fájl.
A JPEG Sheriff program listát készít a számítógépen tárolt képekről, és CRC ellenőrzést végez rajtuk, így képes jelezni ha valamelyik kép tulajdonságai megváltoznak.

Fájlkiterjesztések betűrendben:

0 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z